De Zekerheden

Bij een website lease van Leasetheweb
 
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen opstartkosten
  • Altijd ondersteuning
  • Vast bedrag per maand
  • Professionele websites
  • één vast contactpersoon
maatwerk website leasen

Webdesign

Volgens de laatste richtlijnen

Iedere website wordt ontworpen en gebouwd volgens de laatste richtlijnen. Je ontvangt een ontwerp dat geschikt is voor mobiele telefoons, tablets en computers. Ook zorgen we ervoor dat jouw website optimaal blijft functioneren doordat er voortdurend updates plaatsvinden. 

Website leasen

Al vanaf €19,95 per maand

 

Bij Leasetheweb lease je al een website of webshop vanaf € 19,95 per maand. Je website wordt op maat gemaakt door een professionele webdesigner. Uiteraard luistert één vast contactpersoon hierbij naar jouw wensen. Dezelfde persoon ondersteunt jou ook bij problemen en zorgt voor kleine aanpassingen op jouw website. Je website wordt online gehouden op de servers van Leasetheweb, waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. We verzorgen ook de registratie van een domeinnaam en de installatie van een SSL certificaat.

 

Wat is website lease?

Website lease is dé nieuwe manier om een website te laten maken en te onderhouden. Je website wordt nog altijd ontworpen door een professionele webdesigner, maar dan zonder opstartkosten. Je betaalt slechts één vast bedrag per maand voor een all-in oplossing waarbij al jouw zorgen omtrent de website uit handen worden genomen. Hierbij kun je denken aan updates, back-ups, webhosting en de beveiliging van je website. Een website leasen is voor een grote groep ondernemers een uitkomst, doordat er een complete oplossing wordt geboden tegen een lage prijs.

 

Full-service internetbureau

Leasetheweb is een creatief fullservice internetbureau op het gebied van webdesign en webhosting met een laagdrempelig en persoonlijk karakter. Met een enthousiast team met meer dan 8+ jaren ervaring, zorgen wij voor hoogstaande websites die jouw bedrijf laten groeien. Voor zowel kleine ondernemingen zoals start-ups en eenmanszaken, als grotere organisaties en ondernemingen zijn wij een allround en betaalbaar partner. Het meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel en ons uiteindelijke doel is altijd een optimale presentatie. Het team van Leasetheweb zorgt ervoor dat jouw online visitekaartje tot in de puntjes is verzorgd.

Voordeliger

 

Het leasen van een website bij Leasetheweb is voordeliger dan een website laten maken. Waarom? Omdat je na het laten maken van een website de kosten van webhosting, de domeinnaam en SSL certificaten dient te maken. Bij een website leasen is dit niet het geval! Je betaalt een vast bedrag per maand voor webhosting, de domeinnaam, SSL certificaten, ondersteuning op ieder moment, updates en back-ups. 

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een website bij Leasetheweb? Bekijk dan de pakketten.

 

Pakketten bekijken
 

Tevreden klanten

 
 
website leasen

Website Ongediertebestrijder


Bezoeken
 
website leasen tevreden klant

Website online coach


Bezoeken
 
website leasen vast bedrag

Website Uitzendbureau


Bezoeken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk dan snel de pakketten

Pakketten bekijken